Citat:
În prealabil postat de Delirul
Nu stiu de ce dar in aceste doua spoturi ce le puteti vizualiza aici http://www.noulrom.ro/
gasesc ca exista ceva extrem de jignitor la adresa noastra ca romani. Se prea poate sa exagerez, sau poate ca nu am inteles eu spoturile in sine dar chestia aceia cu hei acum ca steagul americii este pe noul ROM vor avea si romanii un motiv de a fi mandri si de a straluci precum stelutele americii (de ce sa fim mandri ? de steagul americii?, de ce ne mai spunem romani atunci si hai sa ne spunem americani)
Inteleg ca este doar o simpla ciocolata, numai ca tocmai aici este problema, ca am ajuns ca natie sa fim luati peste picior chiar si in reclamele unor produse atat de nesemnificative.
As fi pus de la bun inceput link-ul spre spoturile noului rom dar abia acuma le-am gasit. Nu stiu, nu vreau sa fiu exagerat insa ma gandesc ca americanii nu ar schimba steagul Americii cu cel al Romaniei nici de pe o marca de hartie igienica ce le apartine ca brand, cu atat mai mult sa mai faca si niste spoturi de genul acesta.
|
Doamne-ajuta!
Este, intradevar, jignitor pentru poporul roman. Nu este jignitor pentru acei cetateni care impreuna cu poporul roman formeaza populatia Romaniei.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|