View Single Post
Vechi 04.10.2010, 16:32:47
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu sunt un mare postitor, pentru ca am mare grija ce mananc chiar si cand nu este post. :) E si acesta un fel de a posti, nemancand otrava si toxinele pe care marea majoritate le ignora sub motivul ca "asta e, nu avem de ales, asta ni se ofera". Reclama: au aparut oua ecologice cu ZERO la Auchan si la Billa. :D
Nu cred ca acesta este post dimpotriva.
Si eu manac bio.. mancarea mea preferata este salata de rosii galbene cu avocado (fara gluma, cam asta manac zilnic).. Dar faptull ca acele rosii galbene bio costa intre patru si opt dolari pe kg + 1-2 dolari una bucata de avocado (nu traiesc in Romania).. transforma masa mea nu in post ci in patima a burtii.
Pentru ca acesti bani i-as putea da pomana si as putea manca paine.. si da, acesta ar fi post!

Cine cauta produsele bio in conditii in care cam 250 mii copii mor anual de foame potrivit statisticii unesco.. cred ca nu posteste. Parerea mea.

Nu pot dezvolta acum ,ma grabesc, dar am ajuns la concluzia ca cine se preocupa prea mult de calitatea alimentelor pe care le mananca isi face idol din asta si nu e post.. dimpotriva.

(spune rugaciune, fa o cruce pe mancare si o sa fie totul bine, indiferent ca e bio sau nu)
Reply With Quote