Citat:
În prealabil postat de Scimitar
Serviciul militar nu e obligatoriu decat daca esti militar. Aici depinde de perioade istorice, popoare, etc. In cazul in care il luam ca obligatoriu teza ta cade. Ma rog, e o discutie prea generala si trebuie sa recunosti ca nimeni nu se duce in focul inamic fara speranta ca va scapa viu.
|
Si in ziua de astazi serviciul militar este obligatoriu pe timp de razboi
http://www.revista22.ro/serviciu-mil...toriu-712.html Iar noi din cate stiu nu vorbeam despre obligativitatea serviciului militar sau misiuni sinugigase ci despre motivatia celor care iau arma in mana. Daca cei care conduc tara nu ar fi in stare sa ne minta sau sa ne convinga ca trebuie sa luam arma in mana pentru nu stiu ce cauza nobila sunt convins ca nimeni nu s-ar duce, fiindca altfel pur si simplu nu ai putea cum sa urnesti cateva milioane de oameni sa mearga la razboi.
Citat:
Ni se taie din salarii pentru ca avem un guvern retardat care se infrupta din buget de parca ar fi fieful lor personal. Nu au ajuns cu forta la putere si d-asta o meritam. Suntem un popor de retardati daca in turul doi am avut de ales intre Mircea Geoana si Traian Basescu, drept urmare avem reprezentanti potriviti. Cu toate astea, e teribilist sa afirmi ca avem acelasi nivel de trai ca acum 20 de ani.
|
Măi ca sa faci exporturi chiar tu ai spus-o că inainte de toate trebuie sa ai surplus. In Romania nu prea mai este industrie, sistemul agricol este cam subred deci cu ce sa faci export daca practic noi nu mai producem nimic. Alea cateva intreprinderi private care mai fac si export nu inseamna ca Romania face export.
Citat:
Si eu m-am luat dupa cartile mele, de la editura Nemira, unde primul Dune este impartit in doua volume distincte si relativ stufoase.
@Traditie : Imi pare rau ca am scris "ati" in forma respectiva la 5 dimineata. Cuvantul "abominatie" e construit prin derivare. Bineinteles, inchipuitele greseli semnifica faptul ca argumentul meu e invalid.
|
Ma rog dupa cum spuneam nu are rost sa discutam aici despre saga Dune.