Citat:
Īn prealabil postat de Bast-et
Da sensul cuvantului l-am inteles si eu, problema este ca mi-e mi s-a spus ca pocaitii sunt cei care nu se uita la televizor, nu folosesc telefoane, computer, nu citesc ziare... toata lumea este ceva diavolesc...
Este adevarat?
|
domnule bast-et dumneata, care toate teoriile iti sunt bazate pe stiinta oare nu stii ca toate aparatele electrice emit radiatii nocive pt corpul uman,pina si banalul fier de calcat, oare in ziare nu gasim numai crime,violuri,acidente rutiere, oare de ce te mira faptul ca acesti oameni nu vor sa le foloseasca alegindu-si un nou mod de viata ferit de alcol,tigari cafea si toate cele, care stiinta le recunoaste ca sunt toxice,si fac rau organismului uman.pai daca stii aceste lucruri oare intrebarile insistente pe care le pui,nu sunt fara noima, sau intri pe aici sa mai faci misto de cite un user ce te baga in seama? si iti raspunde la intrebari de grupa mare,nu de gimnaziu.cred-ca ar fi cazul sa dai dovada de maturitate fizica si spirituala alt-fel sunteti invitat pe un forum pt.glumetii si acolo poti sa iti bati joc de cine vrei,noi aici dezbatem probleme serioase pentru viata si sufletul omului,care duc la mintuire.