View Single Post
Vechi 02.10.2010, 07:51:33
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scimitar Vezi mesajul
Nu-ti place - nu cumperi - le scade profitul - schimba marketingul - iti place - cumperi - le creste profitul. Everyone's a winner. Hai ma fratilor ca am trecut si noi de tranzitia in capitalism.

Citat:
În prealabil postat de Scimitar
Tricolorul este un ansamblu de idei, perceptii, informatii, obiecte - precum orice alt simbol - ce serveste scopului de ati canaliza tie nationalismul.

Pot sa urineze pe tricolor sau cruce (vorbesc doar ipotetic si nu am intentia sa fiu ofensiv) sau orice alta abstractie daca produc bani si mentin motorul economic.

Si daca acest motor nu e bine uns, foamea te-ar determina sa faci lucruri mult mai abominante decat marketingul lor pentru ca tricolorul nu e nutritiv si nu-i cumparaa copilului tau rechizite pentru scoala.

Citat:
Si crestin-ortodoxia e departe de a fi luata in serios in cele mai inalte cercuri de dezbatere literara.

Bineinteles, e utopic sa-mi imaginez ca tu chiar ai citit ceva apropiat de complexitatea Dunei data fiind simplitatea intelectuala cu care stigmatizezi necontenit un gen literar.
Citat:
Canonicatul Dune era clasat un loc sub Ulise.
Cam caraghioase greșeli de exprimare (fraze construite aiurea, cuvinte inventate sau folosit de asemeni aiurea, lipsa punctuației) pentru cineva care se pretinde cult.

Drapelul e protejat de lege, nu poți face aia, trebuia să știi asta dacă ești așa matur cum spui.

Iar a crede că treaba cercurilor literare e teologia dovedește confuzii jenante.