View Single Post
Vechi 30.09.2010, 16:27:41
camivero19 camivero19 is offline
Member

Data înregistrării: 26.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anamaria.lupu Vezi mesajul
prea tarziu acum : preferam sa ma casatoresc virgina la 20 de ani decat sa traiesc in pacat pana la 26 de ani.
si daca voi avea copii ii voi educa crestineste si Dumnezeu sa ma ajute sa le pazesc fecioria.Caci am citit ca daca mirii sunt puri,duhul sfant se coboara peste amandoi.Ma demoralizeaza enorm aspectul asta,ma gandesc :daca tot nu se mai pogoara duhul peste mine pt ca nu mai sunt fecioara,ce rost mai are casatoria? spune ca daca cei doi nu sunt puri,vor avea probleme in casnicie. ce rost mai are? pt ca prin casnicie ne ducem crucea? mai bine ma calugaresc decat sa ma casatoresc pt a avea de cine sa divortez.
Om drag, Dumnezeu te iubeste!!! Te iubeste cu o logica total diferita de a noastra. Si daca Il primesti asa cum Ti se da El in Biserica te spala, te curateste, te iarta si te ajuta El sa devii omul pe care l-a gandit cand te-a facut! Dumnezeu, celor ce Il cauta, nu le da harul cu masura.. nu uita ca unde a prisosit pacatul va prisosi si harul. Intreab-o pe Sfanta Maria Egipteanca cum a facut Dumnezeu dintr-o desfranata o sfanta!!!
In viata vei avea necazuri, in casnicie vor exista si bune si rele, dar daca primesti ajutorul Domnului, venit prin sfintele Taine, prin Taina Nuntii, prin TAina Pocaintei, prin Sfanta Impartasanie, prin sfintele slujbe, prin Sfanta Liturghie vei primi putere sa nu te casatoresti ca sa ai de cine divorta, ci pentru a va fi sprijin unul altuia in drumul spre mantuire, sau putere sa rezisti vietii monahale daca pe acolo te cheama Domnul la El.
Niciodata nu e prea tarziu, chiar si in ultimul moment exista pocainta... intreaba-l pe talharul de pe cruce!
Doamne ajuta!