Am sa va povestesc o intamplare foarte stranie,povestita de 2 doua persoane apropiate mie,care au experimentat o traire ciudata si inexplicabila,si v-as ruga sa va dati cu parerea dupa ce am sa o povestesc,dar nu voi folosi numele reale ale celor doua persoane,intrucat nu am acordul acestora si nici nu mi-as permite una ca aceasta,fiind lipsa de discretie din partea mea.Intr-o seara,dupa ce au mancat impreuna cele doua prietene ale mele,s-au dus in casa sa invete impreuna la un curs pt.examenul de licenta.Ajungand in camera,s-a luat lumina(deci a fost pana de lumina)pret de cateva clipe,tp.in care una dintre ele i-a zis celeilalte,fara sa realizeze ceea ce zice,nu isi mai amintea nimic din ceea ce a spus,i-a zis asa:"Olivia,tu trebuie sa te mantuiesti!"(bineinteles ca numele ei real l-am schimbat in ac.context)dupa care,zicand aceasta afirmatie,s-a aprins imediat lumina,dar ea nu isi amintea nimic din ce a zis,decat ca a vorbit cineva din ea cu o voce foarte grava,pe un ton foarte serios,folosindu-se de persoana ei.Acea fata,Olivia,cand a auzit ce i s-a transmis,s-a speriat,dandu-si seama ca e ceva suspect si a ramas tintuita locului,nestiind ce sa zica sau sa faca,mai ales ca era si intuneric temporar cat s-a intamplat aceasta.A fost foarte surprinsa de ceea ce s-a intamplat atunci,de atunci nu i s-a mai intamplat niciodata dupa,si nici inainte de aceasta nu i se mai intamplase asa ceva.Tin sa afirm ca persoana prin care a fost transmis un mesaj,era atunci si este acum apropiata de Biserica si de Dumnezeu,dar cealalta avea multe greutati si incercari,dar amana sa mearga la Biserica din cu totul alte motive.Dupa ce s-a intamplat aceasta,pana de curent a trecut si lumina a inceput sa palpaie usor pana ce si-a revenit la normal,dupa spusele celor doua persoane foarte speriate de o asa patanie.Amandoua mi-au povestit incidentul imediat a doua zi,fiind foarte speriate si nedumerite.
|