Subiect: Despre smerenie
View Single Post
Vechi 30.09.2010, 13:38:35
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Acum am vazut. Cred ca, daca parintele a luat decizia sa ne paraseasca de pe forum, este din cauza lipsei noastre de smerenie.

Eu il rog pe parintele Gheorghe sa ramana sau sa se intoarca (daca vrea sa plece) si ii cer iertare pr Gheorghe pt oricine l-ar fi mahnit, ranit sau suparat pe aici.

Nu plecati parinte, caci ne sunteti de mare folos, chiar daca unii din noi sintem aberant de mandrii (sau necredinciosi sau neintelepti). Cei care nu au intentia sa se foloseasca duhovniceste, ei singuri se pagubesc, nu dvs. Dar celorlalti care cauta, le sunteti de mare folos.

Ganditi-va ca si pe unul singur daca il folositi - si sint extrem de multi pe acest forum (mie cel putin mi-ati fost de mare ajutor cu sfaturile dvs), mare lucru este si mult faceti inaintea Lui Dumnezeu. Sa va rasplateasca Dumnezeu inmultit pt toata osteneala sfaturilor dvs pe care ni le-ati dat!

Inca o data iertare!

Last edited by adam000; 30.09.2010 at 13:44:26.
Reply With Quote