28.09.2010, 17:03:16
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de adam000
Eliana, as vrea sa te gandesti putin la urmatorul aspect - si nu trebuie sa-mi raspunzi mie (pt ca intentia mea nu este nici sa ma "contrez" cu tine si nici sa imi impun punctul de vedere), ci doar sa te gandesti tu in sinea ta: tu vrei sa cunosti "niste oameni pe care i-ai cunoscut online" (atunci poti sa organizezi intalniri de pe orice forum) sau vrei sa cunosti niste oameni care au ca punct comun credinta, dorinta de a fi cu Dumnezeu? Gandindu-te, rogu-te, putin la acest aspect, oare unde ti se pare tie corespunzator sa se intalneasca crestinii - la restaurant (intr-un local) sau la biserica ce ii uneste in comuniune? Zicea un parinte ca daca Dumnezeu nu e pe primul loc in viata noastra, atunci nu e pe nici un loc. Apoi daca scopul intalnirii este sa se cunoasca mai bine oamenii de pe acest forum, care au ca punct comun credinta si ii uneste faptul ca toti (sper) doresc sa fie cat mai aproape de Dumnezeu, atunci cat de "corespunzator" ti se pare tie ca ei sa se intalneasca fara macar "sa-I dea buna-ziua", fara "sa-I calce pragul" (bisericii), tocmai Lui, Celui spre care cu totii nazuim (si care este, sper, centrul preocuparilor noastre)?
Nu imi raspunde mie. Doar gandeste-te tu.
|
nu trebuie sa aruncam cu pietre ca a spus sa ne intalnim in restaurant, nu a gresit cu nimic
|