Citat:
În prealabil postat de Eliana
Propun 17 octombrie 2010 undeva... orele 17.00.
Cred ca pentru a rezerva cateva mese la un local trebuie sa ne hotaram cu ceva timp inainte.
|
Cred totusi ca natura (parc) este un numitor comun mai bun decat un local din oras.
In parc e si liniste, si parculet, si terasa, orice.
Citat:
În prealabil postat de adam000
Mi se pare cel mai potrivit la o biserica sau la o manastire.
Ca asa se cuvine unor crestini - sa se inchine si sa multumeasca Lui Dumnezeu pt toate.
|
Nu mi se pare potrivit un asemenea loc.
Tinand cont ca o intalnire cu prietenii nu este "slujba", se cade a avea loc undeva intr'un loc unde vorba multa, poate chiar si tare, cat si rasul sa nu deranjeze pe nimeni si sa nu fie privite ca necuviincioase. Cum ar fi sa stai in curtea unei biserici sau langa o manastire si sa vorbesti/razi tare, in vreme ce un bolnav face rugaciune, ori un om necajit plange si'si alina mahnirea la vreo icoana ?!
Daca aceasta intalnire intuieste comunicarea, cunoasterea si povestirea a diverse lucruri, cred ca e nevoie de un loc unde sa nu fie deranjat nimeni. Drept aceea, cred ca un parc este cu mult mai potrivti decat o biserica (si decat un local).
Parcul Herastrau are nespus de multe locuri unde se poate sta, parcuri de copii, chiar si terase.
In functie de numarul si "stilul" personal al fiecaruia dintre cei adunati, se pot hotara pe loc restul detaliilor.
Pe acolo sunt terase. Se pot trage doua, trei mese, se ia cate un suc si e foarte ok si asa. Parculete sunt peste tot, in jur.