Subiect: Intruniri
View Single Post
Vechi 28.09.2010, 13:53:37
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Foarte buna ideea unei intruniri!

Insa cea mai buna locatie ar fi la o biserica sau la o manastire, oricum decat la un local mai bine intr-un parc, din urmatoarele motive:

Citat:
În prealabil postat de Eliana Vezi mesajul
sa mergem undeva intr-un local deoarece presupun ca nu toti suntem tineri astfel incat sa ne permitem sa ne vedem intr-un parc si sa stam sa discutam + ca as invita pe cei cu copii sa vina cu tot cu cei mici, acesta fiind un alt motiv pentru care cred ca ne trebuie un cadru organizat.
Daca ai copii, atunci stii ca cei mici sint cu muult, muuult mai fericiti intr-un parc decat intr-un local unde se plictisesc repede fiind constransi sa stea cuminti si nici nu au unde sa se joace. Asa in parc e si mai mare bucuria pt ei pt ca se pot juca cu totii impreuna iar parintii nu mai sint nevoiti sa-i scoata de doua ori (odata la local pt ei si a doua oara si in parc, pt copii).

Apoi sa stii ca daca te gandesti si la cei care sint "tineri de mai multa vreme" (zicea un parinte ca e bine sa incercam sa nu ii ranim pe cei din jur spunand despre ei ca sint batrani, ci mai bine sa ne gandim cum sa ne exprimam astfel incat sa nu se simta raniti sau delimitati, asa ca poate e mai bine sa spunem despre ei ca sint "tineri de mai multa vreme"), apoi sa stii ca indemnul parintelui cred ca e aplicabil si aici in sensul ca oamenii indiferent de varsta, cumva tot tineri se simt - nu cred sa existe om care sa nu se bucure de o iesire in parc, indiferent de varsta. Bineinteles ca un credincios se bucura mai mult intr-o biserica.

Citat:
În prealabil postat de Eliana Vezi mesajul
M-am interesat in mare de cateva restaurante in Bucuresti cu preturi decente. ( un meniu fel 1 + 2 + desert + ceva de baut sa nu depaseasca 30-40 RON de persoana ). In zona Lipscani sunt foarte multe restaurante, majoritatea cu specific romanesc si atmosfera linistita.

In orice caz sumele alocate de catre fiecare vor fi confidentiale.
Daca e sa tinem seama de un motiv foarte practic, pt cei care sint "tineri de ceva vreme, dar nu chiar de foarte multa vreme", atunci chiar nu cred ca e o idee buna zona Lipscaniului pt simplul fapt ca nu exista parcari in zona (e zona pietonala, iar parcarile sint la oaresce distanta), asa ca e destul de greu de ajuns in Lipscani pt cei care merg in mod uzual cu masina personala. Iar daca mai au si copii mici e si mai greu sa mergi distante apreciabile cu copii pe bulevardele poluate, de la locurile unde vor gasi parcare pina in Lipscani. Asa, linga parcuri exista mereu parcari.

Iar daca ne gandim la cei care poate nu au bani nici de o asemenea masa la restaurant si nici nu vin cu masinile, atunci e cu atat mai bine intr-un parc decat intr-un local, pt ca asa nici nu se vor simti jenati sa vina si nici macar nu se va sti cine ce si cum.

Insa cel mai bine ar fi la o biserica, doar e vorba despre ortodocsi. Chiar mi se parce destul de bizar ca cei de pe un forum ortodox sa aleaga sa se cunoasca la un local, in loc sa se cunoasca intr-o biserica asa cum e firesc.

Din aceste motive practice e mai bine ca intalnirea sa fie undeva intr-un parc decat la un local, dar cel mai potrivit la o biserica.

Mi se pare cel mai potrivit la o biserica sau la o manastire. Ca asa se cuvine unor crestini - sa se inchine si sa multumeasca Lui Dumnezeu pt toate.

Iar daca e sa ma gandesc la Cristiboss si la cata dragoste si daruire pune el pt biserica Sf Mercurie si pt acest forum, atunci ar fi frumos sa ii facem o bucurie pt osteneala sa si sa ne intalnim la biserica Sf Mercurie.

Last edited by adam000; 28.09.2010 at 14:25:19.
Reply With Quote