Subiect: Cum facem cruce?
View Single Post
Vechi 26.09.2010, 23:36:01
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
In ceea ce priveste hula dumneavoastra impotriva Sfantului Apostol Petru, a Sfantului Parinte Papa, urmasul lui Petru, si a Bisericii Una si Adevarata a lui Isus Cristos, e o problema in care nu ma bag eu, pt. ca veti da socoteala in alta parte.
10. Vă îndemn, fraților, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toți să vorbiți la fel și să nu fie dezbinări între voi; ci să fiți cu totul uniți în același cuget și în aceeași înțelegere.
11. Căci, frații mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit știre că la voi sunt certuri;
12. Și spun aceasta, că fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos!
13. Oare s-a împărțit Hristos? Nu cumva s-a răstignit Pavel pentru voi? Sau fost-ați botezați în numele lui Pavel?
14. Mulțumesc lui Dumnezeu că pe nici unul din voi n-am botezat, decât pe Crispus și pe Gaius,
15. Ca să nu zică cineva că ați fost botezați în numele meu.
16. Am botezat și casa lui Ștefana; afară de aceștia nu știu să mai fi botezat pe altcineva.
17. Căci Hristos nu m-a trimis ca să botez, ci să binevestesc, dar nu cu înțelepciunea cuvântului, ca să nu rămână zadarnică crucea lui Hristos.
18. Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
(1 Corinteni 1)
Reply With Quote