Citat:
În prealabil postat de Erethorn
In ceea ce priveste hula dumneavoastra impotriva Sfantului Apostol Petru, a Sfantului Parinte Papa, urmasul lui Petru, si a Bisericii Una si Adevarata a lui Isus Cristos, e o problema in care nu ma bag eu, pt. ca veti da socoteala in alta parte.
|
10. Vă îndemn, fraților, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toți să vorbiți la fel și să nu fie dezbinări între voi; ci să fiți cu totul uniți în același cuget și în aceeași înțelegere.
11. Căci, frații mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit știre că la voi sunt certuri;
12. Și spun aceasta, că fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos!
13.
Oare s-a împărțit Hristos? Nu cumva s-a răstignit Pavel pentru voi? Sau fost-ați botezați în numele lui Pavel?
14.
Mulțumesc lui Dumnezeu că pe nici unul din voi n-am botezat, decât pe Crispus și pe Gaius,
15. Ca să nu zică cineva că ați fost botezați în numele meu.
16. Am botezat și casa lui Ștefana; afară de aceștia nu știu să mai fi botezat pe altcineva.
17. Căci Hristos nu m-a trimis ca să botez, ci să binevestesc, dar nu cu înțelepciunea cuvântului, ca să nu rămână zadarnică crucea lui Hristos.
18. Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
(1 Corinteni 1)