Subiect: Cum facem cruce?
View Single Post
Vechi 26.09.2010, 23:25:51
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Vedeti de ce nu-i bine sa ne lasam dusi de val ?!

Toate vituperatiile la adresa Papei v-au iesit de minune, de la imprecatiile folosite, la ton, la topica frazei, pseudoargumentele utilizate, totul a fost exceptional, nici un Martor al lui Iehova, adventist sau musulman fanatic nu v-ar putea depasi, DAR, luat de avant, ati omis sa-mi raspundeti la o micuta intrebare:

CUM VA RAPORTATI LA FAPTUL CA IDOLUL DUNEAVOASTRA, CORNELIU ZELEA CODREANU, AVEA O PARERE FOARTE BUNA DESPRE CATOLICISM ?
Vă mulțumesc pentru compliment. Sunt sigur că el provine dintr-o inimă foarte sinceră.

Nu mă raportez deloc. Corneliu Zelea Codreanu nu este un idol. Nu mă rog lui...
Eu îl admir pentru jertfa sa și pentru mișcarea pe care a făurit-o, care a urmat pașii lui spre martiriu.

Dacă avea o părere bună despre catolicism e treaba lui. Eu nu zic că catolicii nu se mântuiesc. Sunt totuși creștini, păstrează Sfintele Taine. Sunt mai departe de adevăr dar sunt totuși creștini.
Însă papismul e cu totul altă treabă...

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote