Subiect: Intruniri
View Single Post
Vechi 26.09.2010, 21:10:00
Eliana Eliana is offline
Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit Intruniri

Ridic si eu o intrebare asa...din curiozitate pentru ca sunt relativ noua pe forumul acesta, oricum mai mult invat de la voi decat vorbind/scriind.

Membrii acestui forum nu organizeaza intruniri locale ( pentru ca avd ca suntem de pe tot cuprinsul tarii si chiar de mai departe )?

Adica spre exeplu, la nivel local ( cei din Cj/ct/ buc etc ) sa ne intalnim o data la... (cred ca toti avem un loc de munca la care trebuie sa fim si multe alte obligatii ) la padure la un gratar, la o manastire iar dupa slujba sa ramanem sa ne cunoastem mai bine s.a.

Sau, ma mai gandesc eu la ceva...in Bucuresti spre exmplu, este foarte posibil ca intrand in vreo Biserica sa fi intalnit privirea cu vreunul dintre voi, in consecinta macar cei care locuiesc in aceleasi zone sa se intalneasca.

Ma intreb daca nu ar fi timpul sa aducem socializarea la un alt nivel mult mai palpabil. Eu una cred ca sunt mult mai multe sanse sa se intample lucruri bune in felul asta...sau poate ma insel.

Astept pareri.

P.S. cand am spus "sa se intample lucruri bune" ma refer ca poate, cunoscandu-ne mai bine sa ne ajutam altfel unii pe altii, poate chiar se vor lega prietenii s.a. ...nebanuite sunt caile Dumnului. In orice caz poate ca este timpul sa redevenim o comunitate, sa reincepem sa ne dam buna ziua pe strada, sa ne oprim vecinul/vecina intreband-o de sanatate...nu stiu cum este viata "pe strada voastra" insa mie una mi se pare ca distantele dintre oameni se adancesc pe zi ce trece.
Reply With Quote