View Single Post
Vechi 26.09.2010, 19:44:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Adevărul este că sunt niște indivizi suspecți care în loc să fie complet împotriva actelor cu cip așa cum trebuie, au lucrat prin intrigă pentru a dezinforma credincioșii, spunând ori că nu-i pericol, ori să facem fiecare ce spune duhovnicul nostru etc. Întotdeauna au evitat să răspundă direct la întrebarea „Să le luăm sau nu?”. Nu au zis Da sau Nu, ci au evitat cu desăvârșire subiectul.
Indivizii suspecti sunt tocmai cei pe care tu ii apari cu atata inversunare cat si ideile lor care n-au nimic de a face cu ortodoxia.

Citat:
Dar dacă duhovnicul ne spune să luăm? În nici un caz să nu-l ascultăm. Canoanele se pot da doar dacă sunt în conformitate cu Porunca Divina și cu Legile Lui Dumnezeu.
Duhovnicul nu o sa-ti zica niciodata 'ia-le' ci in cel mai 'rau' caz, 'daca vrei, ai nevoie si iti trebuie, ia-le' ceea ce este perfect ortodox pentru ca nu stiu nici o Biserica Ortodoxa care sa fi dat un canon impotriva lor.

Si nimeni din ortodoxie, oricata reclama i s-ar face si ar fi periat ca 'Duhovnic al neamului' si mai stiu eu ce alte aberatii nu poate tine loc de Sinod Ortodox.

Citat:
Citiți mai mult de pe blogul lui saccsiv. Războinicii mi se par cel puțin suspecți. Iar în privința părintelui Mihai Stanciu ar trebui să fie clar, pentru că a încercat cu ticăloșie să-l înșele pe părintele Arsenie Papacioc.
Serios?
Pe parintele Arsenie aproape l-au inselat iar pe parintele Proclu l-au inselat de-a dreptul, cel putin asta e varianta celor de la aplogeticum atunci cand a inceput sa li se clatine pamantul de sub picioare.

Pana la urma cine ne garanteaza ca nu este tocmai invers?
N-am vazut nicaieri ce li s-a spus acelor oameni inainte de a li se cere un verdict in privinta actelor biometrice, cipuri si altele.

Ar trebui sa-i credem pe indivizii de la apologeticum care nu o data au dat dovada de perversitate si minciuna ca au fost informati corect, eventual sa credem ca respectivii parinti dupa ce au fost 'informati' au deschis laptop -ul si au inceput sa caute pe Internet informatie sa verifice aberatiile care li s-au spus?

Citat:
Nu vă îndemn să nu citiți razbointrucuvant.ro, ci doar să nu-i ascultați în privința actelor cu cip. Restul de 99.80% din articolele lor sunt utile și informative. Treaba este simplă doar că ei vor să o complice.
Nu e nimic complicat, 80% si ei sunt la fel de confuzi si de acord cu apologeticum in ceea ce priveste ideologia miscarii anticip, insa le-a mai ramas totusi un dram de luciditate si au inceput sa-si dea seama ca ceva nu e in regula cu toata povestea asta.
Poate se vor trezi mai mult pe parcurs.

Citat:
Actele cu cip nu se iau sub nici o formă niciodată și nicăieri, indiferent de prețul nesupunerii.
Cand am sa vad un Sinod Ortodox declarand asta, atunci s-ar putea sa cred ca asa trebuie facut.
Pana una alta, Petru Voda si invartelile unora de pe acolo, nu tin loc de Sinod.

Citat:
Asta nu doar din pricina peceții 666 din act dar și din cauza faptului că el este un atac la libertatea omului, lăsată dar de către Dumnezeu. Și gata consider asta încheiat.
Serios? Cand s-a declarat isteria asta, toti activistii anti-cip urlau ca este '666' in codulde bare, pasapoarte si permisele de conduicere si de asta trebuie sa refuzam noile acte de identitate, ca au 'pecetea diavolului'.
Acum v-ati razgandit?

Si asa cum am mai spus, Dumnezeu iti garanteaza doar libertatea spirituala, nu cea fizica.
Dar nimic nou, astfel de confuzii sunt comune printre opozantii actelor biometrice pe criterii pretins religioase imprumutate de la protestanti.
Reply With Quote