Citat:
În prealabil postat de iliana
Da stiu acest lucru dar exista un risc ca spunandu-i ca este infiat poate avea un soc ,poate pleca de acasa sau sa faca vreo prostie ,s-au vazut atatea cazuri.Cum am spus stie ceva dar refuza sa accepte adevarul.La virsta lui nu e suficient de matur sa inteleaga .Asta e problema.Nu a intrebat si nu l-a interesat niciodata cel putin asa pare,deci nu poti asa din senin sa-i spui numele tau de botez e altul.Eu ca matusa a lui nu am curaj sa-i spun adevarul.Am scris toate astea pentru ca abia ieri la Biserica m-am gandit la ce i-am facut noi toti acestui copil, traieste saracul in minciuna .
Va multumesc mult pentru raspuns.
|
NU cred ca este adevarat, un copil care a fost crescut cu dragoste autentica fara doar si poate apreciaza asta si putin probabil sa reactioneze nepotrivit, desi fara doar si poate o anumita mahnire se poate sa aiba atunci cand va afla ca cealalta mama a lui, cea care ar fi fost cea mai in drept sa-i ofere iubire l-a abandonat.
Insa pe de alta parte daca nu familia adoptica nu l-a inconjurat cu dragoste asa cum nu de putine ori se intampla chiar si in cadrul familiilor cu parinti naturali, se prea poate ca toate frustrarile si tensiunile sa se cumuleze in acest punct si infierea sa fie explicatia si tzapul ispasitor pentru toate si sa amplifice/indreptateasca nemultumirile impotriva parintilor adoptivi.