View Single Post
Vechi 26.09.2010, 00:43:58
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Hector Vezi mesajul
BOALA !!!
L-ati vazut vreodata pe acest parinte cat de bolnav este?
Nici de slujit nu mai poate sluji. Primeste doar pelerini la chilie si le da binecvuvantare, dar deabea sta in picioare.
Am mai vazut ceva, dar nu stiu ce afectiune e, dar avea o batista, ca un pansament, ce era pus intre buza superioara si nas, si se lega la ceafa. Era ca si cum avea hemorahie nazala sangeroasa, ceva de genul acesta.
M-am si mirat ca in conditiile acestea mai este staret. Staretul este si un administrator, dar el nu mai era in putere. E prea bolnav.
Hector, poti sa ne spui de ce boala sufera Pr. Gerontie? L-am vazut saptamana trecuta si era chiar f sanatos si arata in putere, avand o tinuta dreapta la cei 77 ani pe care ii are. Am inteles ca umbla cu acel pansament pus la gura in posturi, cand practica tacerea.
Lumea il cauta cu insistenta pe Pr. Gherontie, caci multi au fost ajutati in problemele lor; lucru care nemultumeste pe unii... am intalnit un enorias, care a cerut de trei ori in mod expres ca cei 1000 lei noi si pomelnicele lui sa ajunga la Pr. Gherontie, si i s-a raspuns tot de trei ori: "sau la noul staret". In final omul a cedat si a plecat.
Reply With Quote