View Single Post
  #193  
Vechi 24.09.2010, 10:31:33
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.719
Implicit Curiozități despre teoria evoluționistă

Darwin a publicat Originea Speciilor după ce a primit un manuscris cu teoria evoluției speciilor și a selecției naturale de la alt cercetător, Alfred Wallace. Chiar și titlurile capitolelor cărții lui Darwin sunt inspirate din eseul lui Wallace, așa cum însăși Darwin a mărturisit.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_...ion_and_Darwin



Teoria selecției naturale naturale a fost fabricată special să suțină teoria evoluționistă. Dacă teoria darwinistă a evoluției nu ar fi apărut, nu ar fi apărut nici cea a SN.



Teoria selecției naturale este un nonsens deoarece ea se referă la presupusa dispariție a exemplarelor având moșteniri genetice defavorabile, când realitatea arată că genele defavorabile, de pildă gena cancerului la sân, se perpetuează fără probleme.
http://www.abc.net.au/science/articl...30/2529713.htm



Din zilele lui Darwin și până în prezent nu a fost adusă nici o dovadă în sprijinul evoluției speciilor.



Explozia din Cambrian este un termen descriind apariția bruscă și de nicăieri a tuturor genurilor importante de forme de viață într-o perioadă geologică ce a început acum 540 de milioane de ani. Înainte de acest moment formele de viață erau simple, constând în celule individuale sau întâlnite uneori în colonii. În cursul a 70-80 milioane de ani formele de viață s-au diversificat brusc apărând o diversitate de specii asemănătoare celei prezente. Explozia din Cambrian reprezintă un argument puternic împotriva evoluționismului iar Darwin o considera una din principalele dovezi împotriva teoriei sale (sau chiar principala).
http://en.wikipedia.org/wiki/Cambrian_explosion


Teoria echilibrului punctat este o teorie evoluționistă menită să explice lipsa dovezilor fosile ale gradualismului în evoluția speciilor propusă de Darwin. Această teorie susține că speciile sunt stabile pe perioade lungi de timp și evoluează intens doar în anumite perioade, la intervale rare de timp.
Teoria echilibrului punctat dovedește caracterul neștiințific, de wishful thinking al credinței în evoluționismul gradualist.
http://en.wikipedia.org/wiki/Punctuated_equilibrium
__________________
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide.
Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide

Last edited by Traditie1; 24.09.2010 at 10:33:52.
Reply With Quote