View Single Post
Vechi 24.09.2010, 01:53:41
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
Samson nu a jignit ortodoxia, asta e scuza inventata de tine pt a crea polemica.

Si faptul ca nu ai fost banata inseamna ca esti curata ca lacrima?Tu nici acum nu ai priceput ca ai jignit comunitati intregi prin afirmatia ta pe care nu o mai redau aici. Una din ele, ca practic ai facut cu ou si cu otet tot ce insemna np.
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze.

s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima.
OK!!!
Dar tu de unde stii toate astea? Ca abia ti-ai facut cont....sau ai fost banat si ti l-ai facut premeditat crezand ca ma vei impresiona acum mai mult decat prima data?

Ca sa nu te mai straduiesti degeaba si sa-ti consumi timpul si energia cu postari nefolositoare, te informez ca nu vei reusi nici de aceasta data...din simplul motiv ca eu ignor persoanele care sunt date afara pe usa si ele intra cu tupeu pe geam...asta mie imi suna a lipsa de educatie, nu mai spun ca si din punct de vedere religios lasa de dorit.

PS...Si ca sa dormi totusi linistit, sa nu ai mustrari de constiinta, te anunt ca te-am iertat pentru toate acuzatiile nefondate pe care mi le aduci si ca personal nu am nimic cu tine...deci pana acum, din punctul meu de vedere poti sa mai ramai pe acest forum...dar depinde de tine CAT, deoarece vad ca ai inceput cu stangul.

Noapte buna!!!