View Single Post
Vechi 24.09.2010, 00:17:51
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Intamplarea a facut sa-mi exprim parerea in ceea ce priveste muzica sectanta fara sa fac referire la un cult anume si chiar am fost destul de finuta la cat e de crunta realitatea.
SURPRIZA!!!
Surpriza e ca postarile tale atacau cultele np si jigneai fara nici o problema.
Ai fost atat de finuta incat adminul ti-a sters postarea respectiva. De ce a sters-o?De "finuta" ce era...
De penticostalulmantuibil te-ai luat si l-ai jignit spunandu-i ca se ia dupa un om nebun si ca dumnezeul lui e parham (sau cum l-o fi chemand). Plus alte atacuri fara nici o legatura cu topicul respectiv.

Citat:
Imi raspunde penticostalulmantuibil cu care am inceput sa am un dialog destul de intens, a mai intervenit si Doriana, samson si alti cativa useri ortodocsi...la invitatia mea de a se citi cu atentie si cursiv ce am postat, eu cred ca ceilalti useri au inteles ce am vrut eu sa spun deoarece au incetat dialogul...doar penticostalulmantuibil si samson au tinut mortis sa continue si pe langa faptul ca m-au jignit si pe mine ca persoana, au lovit si in religia mea...din acest moment EU SPUN STOP.
Se pare ca nu retii bine, ai avut discutii si cu useri ortodocsi care nu au apreciat interventia ta si ti-au spus ca e "nefericita".
Samson ti-a raspuns o singura data la replica ta cea "finuta" si apoi ti-a raspuns cand ai inceput sa o faci pe victima si sa ameninti ca te duci la admin bla bla bla
Nu a lovit nimeni in religia ta, nu mai inventa lucruri. Adu dovezi cum a lovit cineva in religia ta. Eu iti pot aduce dovezi ca ai lovit tu in religia altora. Tu ai voie sa jignesti fara nici o problema si apoi inventezi scuze ca alti au lovit in religia ta.

Citat:
Doresc sa se inteleaga pt toata lumea, eu sunt o persoana ffff maleabila, in nici un caz habotnica, accept multe, comunic cu toata lumea si incerc sa inteleg pe toata lumea, ma supar fff greu, nu port ura sau dusmanie, uit repede cand cineva ma necajeste dar cand cineva loveste in religia mea devin FOARTE DURA....NU ACCEPT.
Singura ta problema e ca nimeni nu lovise in religia ta. Aduci acest argument intr-una dar nu ai acoperire.

Citat:
Banarea acestor useri a fost rezultatul comportamentului lor si cuvintelor aduse impotriva ortodoxiei si a credinciosilor ortodocsi, nu vina mea....eu am cerut sa fiu eu banata daca am gresit cu ceva in postarile mele...si in continuare solicit asta daca adminul vreodata va constata ca m-am abatut cu ceva de la regulamentul acestui forum.

NU MA VOI SUPARA.
Banarea acestor useri a fost datorata tie care te-ai dus cu jalba la admin dandu-te victima in conditiile in care tu ai fost cea care a bombardat si a jignit. Nu mai incerca sa te scoti si sa te dai nevinovata. Pacat ca nu au mai ramas postarile pe acel topic.