Citat:
Nu să dai citate; să spui prin cuvintele tale ce ai înțeles și reținut. Dacă nu ai reținut nimic înseamnă că era o abureală. Iar pe un forum schimbi idei, nu trimiți la citit articole.
|
Deci calitatea acelui articol e definita de capacitatea mea de a-l intelege? Si da, pe un forum mai trimiti si la citit articole, atunci cand vezi ca interlocutorilor tai le lipsesc notiunile elementare.
Ai citit articolele alea? Sau ai pierdut 5 minute sa imi explici cum ca sunt de 2 bani, din moment ce eu nu am chef sa explic ce am citit din ele?
Citat:
Dacă nu e oarbă și aleatoare, atunci e programată. Dacă e programată, atunci există un Programator. Ai devenit creaționist? Și nu veni din nou cu prostia aia că selecția naturală nu e aleatoare fiindcă selecția naturală nu favorizează mutații cu importanță infimă și nefuncționale, așa cum sunt cele pretinse de evoluționiști a constitui procesul evolutiv.
|
Importanta unei mutatii e data de mediul unde apare. E importanta daca constituie un avantaj reproductiv (in contextul mediului respectiv). Ce e asa de greu de inteles?
Ultima daca cand ai zis prostia de mai sus ti-am adus citat de pe site-ul Universitati Berkeley, sectiunea Evolution 101 (parca asa se chema) care explica de ce evolutia nu e aleatoare.
Raspunsul tau a fost ceva gen: "nu au inteles aia de la Berkeley cum e cu evolutia". Te-am invitat sa le scrii si sa le explici cum sta treaba. Ai facut-o? Au scris inapoi? Ce au zis?
Citat:
Înțepenirea ta în gândirea ateistă a început să-și arate roadele dezolante. Lipsa argumentelor, un discurs fără noimă, un respect religios pentru oamenii de știință.
|
Ce e gresit in ce am zis? Punctual, te rog. Daca sunteti atat de siguri de corectitudinea faptelor prezentate, ce cautati sa convingeti pe altii pe un forum, in Romania? The sky is the limit.
Sa fie oare pentru ca Behe si-a luat niste sapuneli consistente de cand a publicat cartea aia? Numai eu stiu de una celebra, pe tema sistemului imunitar, inregistrata in timpul unul la fel de celebru proces.