Citat:
În prealabil postat de konijiro
Aha. Deci validitatea unui articol e probata doar de timpul pe care il am eu la dispozitie ca sa iti ofer citate din el. Am obosit sa o tot fac. Raspunsul pe care l-am dat e pentru cei pe care ii intereseaza subiectul, si pentru a arata ca "problemele" T.E. nu sunt probleme deloc, si mai mult, raspunsurile exista. De ceva vreme deja.
|
Nu să dai citate; să spui prin cuvintele tale ce ai înțeles și reținut. Dacă nu ai reținut nimic înseamnă că era o abureală. Iar pe un forum schimbi idei, nu trimiți la citit articole.
Citat:
Si atunci cum de spui prostii atat de mari despre evolutie, ca de exemplu cum ca e oarba si aleatoare?
|
Dacă nu e oarbă și aleatoare, atunci e programată. Dacă e programată, atunci există un Programator. Ai devenit creaționist? Și nu veni din nou cu prostia aia că selecția naturală nu e aleatoare. Fiindcă selecția naturală nu favorizează mutații cu importanță infimă și nefuncționale, așa cum sunt cele pretinse de evoluționiști a constitui procesul evolutiv.
Citat:
Foloseste tastature pentru a contacta comunitati si reviste care se ocupa cu stiinta! Te asteapta adulatia creationistilor de pretutindeni (plus recunoastere internationala pe plan stiintific, daca te intreseaza) daca reusesti sa atingi urmatoarele obiective (nu neaparat toate 3, si unul singur ar fi o imensa realizare):
1. Dovedesti ca T.E. e falsa si total nefondata
2. Creationismul e stiinta
3. Atat creationismul, cat si T.E. sunt false, dar ai o teorie care iti apartine in totalitate.
Succes! Scrie-ne din strainatate, odata ce te-ai acoperit de glorie!
|
Înțepenirea ta în gândirea ateistă a început să-și arate roadele dezolante. Lipsa argumentelor, un discurs fără noimă, un respect religios pentru oamenii de știință.