Citat:
Dacă tu ai citit acele pagini și nu poți rezuma în câteva fraze ideea din ele le-ai citit degeaba, nu ai reținut nimic, dar fiindcă sunt scrise de nenea omu' de știință ai încredere oarbă și ne trimiți să le citim și noi. Ăsta ți se pare schimb de idei sau ciondăneală de copii?
|
Aha. Deci validitatea unui articol e probata doar de timpul pe care il am eu la dispozitie ca sa iti ofer citate din el. Am obosit sa o tot fac. Raspunsul pe care l-am dat e pentru cei pe care ii intereseaza subiectul, si pentru a arata ca "problemele" T.E. nu sunt probleme deloc, si mai mult, raspunsurile exista. De ceva vreme deja.
Citat:
Subscriu. Întrucât acest individ a găsit măcar o legătură care susține că motorul organic este făurit de către evoluționism (adică de niște procese oarbe și aleatorii), el postează fără a verifica veridicitatea sursei, în speranță că poate poate ne vom clătina.
|
De unde stii ce am verificat eu? Sa inteleg ca tu ai verificat veridicitatea surselor tale? Da? Si atunci cum de spui prostii atat de mari despre evolutie, ca de exemplu cum ca e oarba si aleatoare? Ce-ar fi sa dai dovada de un pic de onestitate intelectuala si sa incerci sa intelegi subiectul inainte de a-l combate?
Citat:
Simplul gând că un motor organic ar putea apărea așa „la vrăjeală” e stupid.
|
De acord. Cu exceptia ca respectivul gand iti apartine, T.E. nu sustine ca a aparut ceva "la vrajeala".
Citat:
evoluționismul e un proces prost (chiar așa e, e fără cap, fără minte, orb, ciung, n-are idee ce face, doar niște acțiuni aleatorii).
|
O alta mare prostie. Aceeasi de mai sus, de fapt. Serios acum, tu ai idee ce scrii? Sau satisfactia apropo de propria persoana e direct proportionala cu numarul de caractere dintr-un post? Sau crezi ca o prostie repetata suficient devine adevarata? Perfect valabil in cazul religiei, nu al stiintei.
Dupa cum i-am spus lui Traditie1 pe un alt thread, unde a demonstrat cu brio ca intelegerea lui asupra T.E. nu a ajuns nici la principiile de baza (lucru valabil si in cazul tau), iti spun si tie: daca ai dreptate. si esti convins ca ai, ce cauti pe forum? Foloseste tastature pentru a contacta comunitati si reviste care se ocupa cu stiinta! Te asteapta adulatia creationistilor de pretutindeni (plus recunoastere internationala pe plan stiintific, daca te intreseaza) daca reusesti sa atingi urmatoarele obiective (nu neaparat toate 3, si unul singur ar fi o imensa realizare):
1. Dovedesti ca T.E. e falsa si total nefondata
2. Creationismul e stiinta
3. Atat creationismul, cat si T.E. sunt false, dar ai o teorie care iti apartine in totalitate.
Succes! Scrie-ne din strainatate, odata ce te-ai acoperit de glorie!