Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Referitor la faptul ca "s-a strigat contra protestantilor"...si asta ar fi un posibil motiv ca el sa plece...iar mi se pare neconcordant pentru un om cu coloana verticala care isi cunoaste si isi asuma responsabilitatea pentru el si faptele sale...eu consider ca e normal sa fim obiectivi, nu exista padure fara uscatura...ce trebuie sa faca romanii corecti si cinstiti cand vad si aud cum sunt apostrofati de mai toate tarile vestice si bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii???...ce trebuie sa faca fiecare credincios sincer in parte cand datorita unora care au pangarit numele religiei sale, este apostrofat si jignit???
|
Ce vina au protestantii de pe forum ca sunt romanii bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii? Pentru tine a apostrofa si a goni protestantii de pe forum inseamna sa faci dreptate romanilor care sunt judecati gresit din cauza tiganilor si infractorilor?Ce legatura are una cu alta?
Uita-te la tara in care traim, la ce conducere avem, nu stie care cum sa fure mai mult. Coruptia se stie in romania, nu degeaba ne-au tot pus cei din ue clauza pe justitie.
Dupa tine asta e vina protestantilor si trebuie goniti de pe forum?
Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Pana la urma ar trebui sa fim cu dreapta socoteala si sa nu luam decizii la manie, emotie, bucurie sau suparare...
Eu nadajduiesc ca altele au fost motivele lui si el va decide ce va face in viitor....important este sa stie ca a fost apreciat si iubit aici.
|
Motivatia cea mai probabila e faptul ca protestantii au fost huliti non stop aici, banati fara motiv(vezi penticostalulmantuibil la care ai avut un aport deosebit in a fi banat). De ce-ar fi ramas?Maine poimaine poate l-ar fi banat si pe el pe motiv ca s-a simtit lezat un ortodox de vre-o postare de-a lui.