View Single Post
Vechi 23.09.2010, 13:00:07
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
Costel, crezi ca daca un om trece de la o confesiune crestina la alta s-a despartit de Hristos?
Poate omul respectiv(vorbesc in general) se simte mai implinit intr-o anumita confesiune. Asta nu inseamna ca s-a despartit de Hristos. Fiecare confesiune are particularitatile ei si din perspectiva asta nu toti oameni sunt la fel, automat unii vor prefera ceva, altii altceva.
Important e ca Hristos sa fie inaltat si oamenii sa traiasca in ascultare de El, indiferent de confesiunea din care fac parte.

Un om poate trece de la o confesiune la alta si sa fie despartit de Hristos. Exista una singura, adevarata, care il are pe Hristos asa cum exista una singura adevarata, calea cea stramta spre mantuire.
A te simti implinit si confortabil nu e totuna cu a fi in adevarata credinta. Credinta nu este ceva care poate fi preferata: eu prefer aici ca uite canta mai frumos, ba eu prefer aici ca uite sunt mai multi, etc, ba aici ca am scapat de canoane, etc...
Da, oamenii trebuie sa traiasca in ascultare de Hristos, dar in ascultare de Hristos cel adevarat, nu de cel fals.