Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 24.05.2007, 22:34:03
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

da , m-am lamurit dupa cum spunea si Laurentiu care e casatorit si stie din experienta. Si eu am remarcat la mine acelasi lucru : conciliere egala de ambele parti, altfel iese cu ura ascunsa si cat de curand si declarata.
Deci trebuie sa existe conciliere din ambele parti, cine nu e in stare sa concilieze ramane singur asta e pedeapsa, eu stiam nu e nici o nuotate doar ca va ascundeti in spatele unor vorbe fara rost luate cuvant cu cuvant, interpretate prost si fara noima cu "stapani", "teama", capete si cozi si alte aberatii. Nu putea Iisus care a zis sa ne iertam si dusmanii sa impuna teama si supunere oarba. Asta poate cere numai Satan!
Iar una din partiole cele mai bune ale feminimului e ca avem drepturi egale la locul de munca de ex putem fi directoare, sefe, patroane sa avem bani mai multi decat ei daca ne duce capul ca nu am fost lasate pe nedrept si trebuie sa ne luam drepturile noastre cat mai repede iar alt aspect foarte important e sa li se aplice pedepse dure corporale daca ridica mana contra noastra si a copiilor nostri , nu au nici o legatura cu baptismul iar cui nu ii convine e insasi Satan pt ca astea sunt drepturi si dreptati normale si cred ca mai sunt multe , o sa le descoperim cat de curand ca trebuie sa se faca dreptate. Cine e contra dreptatii e fiul lui Satan.
Reply With Quote