Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Ultimele postări pe acest subforum le-am considerat un accident nefericit, de aceea nici n-am vrut să intervin tocmai din respect pentru sfinția ta și din apreciere pentru faptul că v-am considerat până acum un factor de stabilitate și de înțelepciune duhovnicească. Se vede treaba că ați făcut o alegere greșită intrând în acest joc, ați gândit bine la început când ați vrut să vă retrageți (cel puțin de pe această secțiune a forumului). Sincer îmi pare rău că s-a întâmplat din nou și tocmai la postarea mea... Îmi cer iertare că nu m-am gândit să primesc replică tocmai din partea dvs. [color=grey]Era mai bine să răspundă doctor faustus și rămânea fără reply...[/color]
|
Ceea ce pentru unii sunt ``accidente nefericite`` pentru altii sunt ``accidente prea fericite``. Deci fiecare judeca dupa masura judecatii sale. (``ultimile postari le-am considerat accident nefericit``)
Ceea ce pentru unii este un ``joc`` pentru altii este un adevar existential. Cine ia adevarul drept joc si jocul drept adevar nu poate fi decat cineva care a facut o alegere gresita. (``alegere gresita intrand in acest joc``)
Nu trebuie sa fim precum oile intre oi ci precum oile intre lupi. Putin lucru sa vorbesti unui om asezat sa fie asezat, mare lucru sa vorbesti unui om agitat sa fie asezat.(``ati gandit bine la inceput cand ati zis sa va retrageti, ....de pe aceasta sectiune a forumului``)
Nu asezam noi oamenii pe trepte diferite. Noi ne asezam singuri prin faptele noastre. (``sa raspunda doctor faustus si ramane afara reply``)
Cu scuzele de rigoare pentru interventie.
Nu stati deoparte si priviti, atunci cand simtiti ca trebuie sa vorbiti, vorbiti, voi crestini ortodocsi.