View Single Post
Vechi 23.09.2010, 10:42:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Exact dragă soră ory, litera care ucide este defapt:

-superstițul după ''bunul'' plac... un fel de moft aristocratic al limbochiululhulului, e-ști să furi... un veșnic nemulțuhoț ''vrednic'' ce se distrează cu mângâieri trup-e-ști... cu o gAură a cheii prin care bârfește privind încântat și curios de goliciuni la ispispita neagră în care se bagă exact ca un papă lapte îndrăgostit mereu de haremul altuia, căzând din întâmplare ca musca de pe căciulă în laptele și mierea dulce-amărui special ca să fie prins și osândit și astfel ca să se arate nedreptățit... că cică de ce l-ai judecat și acuzat că cică nu era voie... păi sigur că nu e voie... și iată e-ști prins cu ispisisikaa-n sac și ești condamnat prin fapta ta că iar ai furat răzbubunarea de la Dumnezeu și scaunul Lui de judecată pe care șezi ca ''nevinovatul'' căci doar știai că este scris:

''...a Mea este răzbunarea...'' deci dacă e a Lui Dumnezeu, ce caută la tine în dulap sau în cămară sau în garaj sau prin portofel sau ce știu eu pe unde te strădui să o ascunzi?

Căci porunca a 8-a ne spune clar: Să nu furi!... iar prin necredință și să te apuci să ceri mereu probe lacome care să-ți dovedească la nesfârșit cît ești de necredincios și orb și uituc... adică ''vrednic'' înaintea ochilor...

Deci așa este, ai dreptate de la Dumnezeu:

-litera care ucide e aia folosită după superstițul moftului ''bunului'' plac... la adăpostul căreia îți furi căciula singur... deci iată că asta este culmea ipocrizeniei de care e plină și suferă toată România... din păcate... pentru că așa le dictează minteresul prozelitist și aristocraticticticălos dar e frumos ca un câine zdrențăros ce privește ca un critic de artă... ce-artă? Păi cum ce artă, cerată? Nu vezi că E artă marțială... te lupți cu mister: ''vărsarea sîngelui'', și dacă lovești în țepăpușe cum crezi că nu te vei umple de scai și nu-ți vei zdrobi piciorașul?

Și la așa ceva toți suntem meșteri... meșteri mari-tori... mari-tar-tori... înnăscuți.

Last edited by vsovivi; 23.09.2010 at 15:52:31.
Reply With Quote