View Single Post
Vechi 22.09.2010, 11:12:46
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Da, asa este, ai dreptate Anita, insa, daca s-ar rezuma totul la a ne place sau a nu ne place cei din jur ar fi mult mai usor, dar nu se intampla chiar asa, mai ales atunci cand aceste lucruri care, pana la urma nu tin de placere ci de compatibilitate, pot sa-ti influienteze viata, incepi sa le delimitezi clar.
Dar, nu cred ca in asta consta motivul principal al durerii de san, deci, mai degraba despre durerea de san as dori sa discutam, caci despre rautati si incompatibilitati s-a vorbit pe intreg forum-ul asta si nu s-a ajuns la nici un consens, nici nu are cum, atata timp cat este vorba de multi factori care se pun in analiza, care mai de care mai subiectivi sau obiectivi.
Si totusi, cred ca durerea ramane reactia cea mai fireasca a organismului care intentioneaza sa semnaleze neregulile care apar la nivelul acestuia. Dar stiu sigur ca si dezechilibrul social, cel a relatiilor dintre oameni reprezinta un factor important al neputintelor noastre. Insa, uneori chiar nu putem face mare lucru pentru aceasta si, astfel, nu ne ramane decat sa cotrobaim prin alte cotloane ale constiintei proprii si prin alte surse ale mediului exterior.

Last edited by ory; 22.09.2010 at 11:22:48.
Reply With Quote