Doamna DOMNULE ...
Cine sunteti domn sau doamna de ce nu angazati un detectiv sa ma verifice si pe mine daca doriti sa va dau datele pe un mesaj privat , sa ma verificati si unde lucrez si totul despre familia mea ca sa faceti o mica comparatie ,sau angazati pe cineva care sa o verifice pe iulia si a ei familie ca sa vedeti daca este adevarat in realitate despre toti membrii familiei ,nu vreau sa facem ce doriti dumneavoastra doamna sau domn adica scandal asa ca daca doreste cineva sa ma contacteze pe privat sa-i dau datele mele ale familiei mele ,numele firmei si la care lucrez ca sa ne verifice in acest fel nu se va mai trage concluzii pripite ,va multumesc pentru toata intelegerea ,imi pare rau ca unii au sufletul ponigrit si la altii ii fac rau prin vorbe negandite sanatate si va astept pentru orice intrebare pe privat ,daca nu sunt ma gasiti maine sigur voi fi daca voi fi sanatoasa ,multa sanatate tuturor si numai bine va doresc ,Cristina.PS ,Dumnezeu sa va aibe in grija Iulia pe toti atat va doresc imi pare rau pentru faptul ca am vorbit in locul vostru am deranjat unele persoane ,.
|