Citat:
Īn prealabil postat de Danut7
Nu te-a facut nimeni prost asa ca nu te fa prost singur.. Personal mie imi plac discutiile in contradictoriu si sunt de parere ca din alea invat cel mai mult.. Mi-ar fi "placut" sa ma contrazici mai cu tupeu, nu cu jumatate de "gura"..
|
Prost nu cred nici eu ca sunt (mandria nu ma lasa), dar nici destept tare nu-s si cum cu jumatati de masura nu merge, mai bine zic ca-s prost si gata. Pe deasupra, poate astfel ma si smeresc un pic. Dumneata n-ai nici o vina in asta.
Eu, iarta-ma, nu sunt "contrazicios"; ba mai mult cred, ca daca nu este atent un astfel de om (ce se contrazice) poate fi foarte usor prins de draci, care mai de care mai energici spre certuri diverse. Aici se poate ajunge la certuri de cuvinte sau la "misto-uri" sau "luari in basca" (la asta ma mai prind si eu, uneori, iertare).
Sunt absolut sigur (parerea mea) ca discutiile pe
aceasta tema, in acest loc si cu aceste persoane (virtuale) nu vor clarifica nimic, nimic, nicicand. Vrei sa incerci? Domnul sa te apere si sa te ajute sa scoti ceva bun! Eu zic "pas", chiar daca zici ca nu-i frumos, e de folos (pentru mine si pentru cei pe care i-as sminti cu "prostioarele mele").