21.09.2010, 12:57:05
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
|
|
Citat:
În prealabil postat de Grabriella
Din cate stiu eu (!?!) teoria evolutionista a aparut ca urmare a scrierilor lui Darwin.
Crezi ca ele au aparut de la sine?? Toata acesta teorie a aparut din necesitate si cum "scopul scuza mijloacele", iata ca "totul este ingaduit", iar scopul este foarte clar afirmat. eradicarea "religiei si a patriotismului", precum si a familiei unde, normal se pun bazele acestor trairi.
"Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “
Tot el(Bertrand Russell) lua in bascalie notiunea de patriotism, cum ii sta bine unui militant al Noii Ordini Mondiale.
|
In concluzie, anulam toate evidentele si adoptam teoria conspiratiei ...
|