View Single Post
Vechi 21.09.2010, 12:27:26
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Oare instinctul de conservare ce-ti dicteaza? Sa te pui sub protectia cui?
Chiar asa din pdv al unui ateu!
Crestinii te considera o fiinta speciala, creata de catre Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea Sa.O fiinta atat de importanta incat chiar Fiul Sau a acceptat sa moara in locul tau pentru toate greselile tale ca in cazul in care-L recunosti ca si Creator sa poti fi impreuna cu El, in acel loc , in acea lume extraordinara creata special pentru tine si fiintele umane care cred si doresc sa ajunga acolo.Crestinii cred ca tu ai toate sansele sa ajungi acolo si ei fac tot ce cred de cuviinta sa-ti deschida ochii sa vezi. Dar si daca nu crezi, ei totusi considera ca trebuie sa traiesti pentru ca nici chiar in cea din urma clipa nu este prea tarziu sa simti marea iubire si jertfa a Creatorului nostru.
Ateii te considera un animal evoluat, dar nu destul de evoluat ca sa faci parte din rasa superioara. Deci nu ai dreptul sa te afli printre cei 10% cu drept de viata decat ,poate, ca si sclav.Si nici o clipa nu ar pregeta sa te elimine.
Daca tot crezi in teoria evolutionista foloseste-ti cel putin instinctul animalic.
Reply With Quote