View Single Post
Vechi 21.09.2010, 09:42:44
anonim30 anonim30 is offline
Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

'' De la o vreme am inceput sa ma gandesc, cum si cat am gresit pana acum, cat am "savurat" la prietenele altor baieti sau ca ...am fumat iarba ? Pai cate greseli am facut, eu unde ma duc ? Si daca astea ar fi toate....

Oare este momentul sa ma apropii de Dumnezeu ? Cum fac asta ? Eu am facut asa : Am baut de multe ori, m-am distrat ca orice pusti in vremurile noastre. Fumez si in urma cu ceva timp fumam si iarba din cand in cand. Injur ca bou, savurez la fete (chiar si ale prietenelor) si multe altele... Eu unde o sa ma duc ? ? ? ''

Am avut si eu o stare asemanatoare cu a ta.
'' Oare este momentul sa ma apropii de Dumnezeu?''...raspunsul este DA.Eu de cand am inceput sa merg la slujbe, desi problemele mele au ramas aceleasi, El mi-a schimbat modul de gandire, modul in care eu simt toate lucrurile care ma necajeau innainte.
Daca Dumnezeu a permis ca talharul rastignit pe cruce odata cu El, care a cerut iertare in ultimul moment, sa ajunga primul in imparatia cerurilor odata cu El, daca desfranate precum Maria Magdalena, cuvioasa Taisia, cuvioasa Pelaghia si-au schimbat modul de viata ajungand la desavarsire...eu cred ca toti avem o sansa...indiferent ce am fi facut.Important este sa ne trezim, sa realizam pacatele facute sa cerem iertare din toata inima si sa incercam sa nu le mai repetam, sa ramanem in cuvantul Lui.

Dumnezeu nu voieste moartea pacatosilor, ci asteapta cu indelunga rabdare intoarcerea lor.

Last edited by anonim30; 21.09.2010 at 10:03:57.
Reply With Quote