View Single Post
Vechi 21.09.2010, 09:36:12
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BaLLaNcE Vezi mesajul
Frumos raspuns si cred ca destul cat sa-l inteleg. Credeti-ma ca nu le am deloc cu biserica ba chiar sa v-as spune ca ...o data mi-a zis prietena sa mergem la biserica sa puna si ea o lumanare si cu ocazia asta sa pun si eu. Bineinteles ca eu, magar fiind, am spun "...nu vin, ca la cate pacate am, cred ca o sa-mi cada biserica in cap". Acum, in sinea mea era vorba ca ...oarecum foloseam un motiv ca sa nu ma duc.

Sper sa pot sa ma mai duc si eu la biserica, ca la o adica, nu ma mananca nimeni, nu ma bate nimeni si nici nu cred ca-mi cade biserica in cap. Problema este ca nu sunt obisnuit, dar totusi o sa fac tot posibilul, mai ales ca am prietena care ma sustine si care o sa fie langa mine.

Tot nu mi-ati dat un raspuns clar daca acolo (unde au forjat rusii) chiar este iadul sau nu. Dar ce a fost de inteles, a fost si eu trebuie sa mai schimb niste lucruri in viata asta.

Multumesc mult pentru raspuns. Sper ca nu doar mi se pare, cred ca m-am mai linistit putin :)
Nu trebuie sa fii deprimat ,Hristos vorbeste despre iad si asa este ,cum au descoperit rusii.
Citeste niste carti religioase ,te-as sfatui sa citesti Pelerinul rus ,despre care par.Nicolae Steinhart spune ca poate sa iti schimbe viata.
Nu e usor sa scapi de niste obiceiuri rele ,vei avea multe piedici.
Daca vrei sa afli mai multe ,citeste din Noul testament ,sf.Evanghelie dupa Matei ,cap.5,6 si 7 si vei vedea cam ce ar trebui sa facem ca sa nu ajungem in iad.
Doamne ajuta !
Reply With Quote