View Single Post
Vechi 21.09.2010, 08:19:41
istina istina is offline
Banned

Data înregistrării: 06.08.2010
Locație: departe de cei dragi
Religia: Ortodox
Implicit Numai Dumnezeu stie.....

Am avut si eu unele decaderi ca ale tale ,am avut vise care ma speriau enorm si nu imi gaseam linistea pentru mult timp dar incet incet ma stabilizam mergfeam la biserica si cand veneam iti spun adevarul ca ma simteam foarte linistita si sufletul meu parca era mai curat ca niciodata in acele momente ,in ziua de astazi intradevar sunt foarte multe filme care chiar unele sperie ingrozitor lumea ,poate sa observat si cand este o stire mai de speriat daca aveti bunici se vaita si isi fac semnul crucii si vorbesc intruna cum si in ce felk a facut de ce si tot asa ,nu te speria ca-ci numai Dumnezeu stie ce va fi si in lumea de dincolo si in lumea aceasta ,de curand sa auzit ca vine sfarsitul lumii in anul 2012 ,dar sfarsitul lumii a venit de mult fapt pentru care oamenii sau schimbat si se omoara de la te miri ce ,roagate la Dumnezeu si incearca sa mergi la biserica sa vorbesti cu un duhovnic sa te spovedesti si vei fi mult mai linistit atunci vei fi si tu mult mai bine sufleteste iti doresc sanatate multa si tie si familiei tale si Dumnezeu sa va ajute sa va alunge din gand aceste lucruri rele care din pacate mereu sunt langa noi .
Reply With Quote