View Single Post
Vechi 21.09.2010, 08:08:24
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BaLLaNcE Vezi mesajul
Vazand filmele apocalipsa 2012, 2012, documentarul 2012,
Și apostolii erau foarte preocupați să știe când va fi sfârșitul lumii. Isus le-a răspuns că ziua aceea "va veni ca un fur", adică fără să fie băgată de seamă apropierea ei. Un lucru e sigur: lumea are un început și va avea un sfârșit. Când va fi acel sfârșit nu știm, de aceea trebuie să trăim ca și când ar fi mâine.

Citat:
Trecand peste ideile care mi le-am facut eu filmele acelea, o noua si mare ...dezamagire sau nu stiu cum sa-i spun, este acea descoperire facuta de rusii si sincer asta e motivul pentru care mi-e frica si am numai asta in cap.
Desigur că iadul este o realitate, și anume una teribilă. Dar este o realitate a sufletelor și mă îndoiesc că poate fi văzut sau auzit în mod natural cu ajutorul simțurilor, așa cum nici sufletele nu sunt abordabile cu ajutorul simțurilor, după cum pretind unii, tributari ai gândirii materialiste, care zic că le-au mai și cântărit. În mod excepțional, iadul a putut fi văzut de unii oameni care au primit această posibilitate supranaturală pentru un timp, prin grația lui Dumnezeu. Referindu-mă la Biserica mea, iată, de exemplu, descrierea iadului de către vizionarele de la Fatima: http://www.fatima.org/essentials/facts/hell.asp
Cercetați astfel de viziuni care au avut loc și au girul Bisericii dv, revelațiile neanalizate și neaprobate de Biserică luați-le numai sub titlu de inventar.

Citat:
Oare este momentul sa ma apropii de Dumnezeu ? Cum fac asta ? Eu am facut asa : Am baut de multe ori, m-am distrat ca orice pusti in vremurile noastre. Fumez si in urma cu ceva timp fumam si iarba din cand in cand. Injur ca bou, savurez la fete (chiar si ale prietenelor) si multe altele...
Întotdeauna este momentul să ne apropiem de Dumnezeu. Modalitatea acestei apropieri este, mai întâi, dialogul cu Dumnezeu căruia îi mai spunem și "rugăciune". Dar, reluarea deplină a legăturii cu Dumnezeu se poate face numai în mod supranatural, prin Tainele pe care Dumnezeu le-a lăsat cu acest scop. Cele două Taine accesibile celor rupți de Dumnezeu ("Tainele celor morți") sunt următoarele: Botezul și Spovada. Botezul se administrează o singură dată, așa că, presupunând că sunteți deja botezat, spovediți-vă. Pentru o spovadă bună este necesar un examen de conștiință ("cercetarea"), lucru pe care văd că sunteți în curs de a-l face. Mai este necesară hotărârea de a nu mai păcătui. Rugați-vă pentru o spovadă bună, apoi mergeți la orice preot vă va îndruma Dumnezeu și, spunându-i mai dinainte că e vorba de o spovadă generală, mărturisiți toate păcatele de care vă amintiți. Restul vă va spune Dumnezeu, prin vocea preotului Său, ce trebuie să faceți.

Citat:
Eu unde o sa ma duc ? ? ?
Sufletele se duc imediat după moarte în locuri diferite, în funcție de starea lor în momentul despărțirii de trup: sufletele celor care mor în stare de har sfințitor merg în rai, iar sufletele celor care merg în stare ruptă de Dumnezeu merg în iad. Prin urmare, locul unde vă veți duce dv, depinde numai de dv.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote