Citat:
În prealabil postat de ory
Sii Cristi, ai uitat sa iei in vedere faptul ca acesta nu este decat un copil, care nesocoteste sau pretuieste lucrurile in viata la un nivel de perceptie infantil.
Cred ca este o MARE diferenta .
Eu ma amagesc mereu in filozofii desarte, daca nu as face-o nu as fi eu insami, sau poate ca nici nu as reusi sa mai izbutesc din acest hazard care se numeste viata-societate-spiritualitate...
|
Poate am fost prea categoric, prea dur în cuvinte, dar nu a fost cu intenție de a răni , a nesocoti pe cineva , ci de a trezi la realitate ! Trezirea la realitate este cu mult mai dură decât adormirea cea înșelătoare. Sunt momente în viață când e bine să ai în preajma ta pe cineva să te tragă de mânecă și să-ți spună răspicat să te trezești până nu este prea târziu . Aici intervine rolul părintelui, al prietenului adevărat , al partenerului de viață , al celui de lângă tine până la urmă. E bine să filozofăm, să visăm , dar să nu ne rupem de realitate, și mai ales să nu ne izolăm . Un izolat , nu-i neapărat un om singur , ci de multe ori un om neânțeles, ce nu-l ascultă nimeni în necazurile sau problemele lui .