Citat:
În prealabil postat de Raoul
Multumesc mult pentru incurajari. Dupa ce am citit postul tau am zambit si eu  Si stii la ce m-am gandit? Ca ar fi bine sa-mi caut o prietena care sa nu aiba internet  Asa nu prea as mai avea de ce sa pierd mai mult de o ora pe net/zi. As vorbi cu ea la telefon si prin mesaje,ar ajunge. Lipsa netului as compensa-o cu postul trinitas (deci ar trebui sa ma reintorc la TV,dar greu m-am lepadat si de dracul asta). Off... cate am de reparat
Ar mai fi varianta sa petrec mai mult timp pe afara,dar deh,benzina costa  Si oricum acum ca vine frugu,nu prea mai e de stat pe afara noaptea,poate doar prin baruri ceva,dar astea-s pline de draci. Rau e si cu modernismul asta...
Doamne-ajuta!
|
Raul ideea este ca nu trebuie sa te inversunezi asupra internetului sau a TV-ului sau a orice altceva...ca trebuie sa renunti la ele ca sa duci o viata sanatoasa...ideea este ca trebuie sa le folosesti cu dreapta socoteala si doar atunci cand iti este necesar...de ex. la TV poti vedea emisiuni fff interesante, educative, culturale...etc...pe net poti gasi orice informatie doresti si poti vorbi gratis cu persoane dragi care poate nu-ti sunt prea aproape ca sa te poti intalni mai des. Daca esti student internetul e minunat...de multe ori am zis ce pacat ca pe vremea cand eu am fost studenta nu am avut aceasta posibilitate...mi-ar fi fost mult mai usor sa invat si as fi avut mai mult timp sa dedic studiului, nu sa-l pierd pe mijloace de transport ca sa merg prin biblioteci unde stateam ore si zile...
In rest ideea cu prietena nu e rea deloc...si daca gandul ti-a venit spontan este de la Dumnezeu (asta zice pr. Arsenie Papacioc...nu eu)...deci pune-te pe treaba...adica pe cautat :)))))
Succes!!!!