View Single Post
Vechi 20.09.2010, 10:48:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
M-am informat si am descoperit fructul Noni.Se pare ca e un fruct care face furori in lume deoarece a ajutat la vindecarea multor boli precum si a cancerului.In Romania nu prea e cunoscut dar in USA si o parte din Europa,da.Se vinde sirop de noni,suc de noni si costa destul de mult dar cica are o gramada de beneficii pentru corp sucul de noni pur continand multe multe elemente benefice corpului.Eu am luat pentru astm dar si pentru celelalte boli.Cautati pe internet Noni ca sa nu fac reclama:)).Desigur niciun medicament sau fruct,sirop etc nu va trata fara voia Lui.E uimitor cum Dumnezeu ne-a lasat in natura vindecare,tratamente fapt ce dovedeste inca o data ajutorul si iubirea Lui.
Am citit si eu cate ceva despre el si din ce se scrie peste tot se pare ca e un fel de medicament minune.
La tine ce efect a avut?Se poate lua si ca supliment sau e doar medicament?
Multumesc frumos!
PS:Daca crezi ca se poate considera reclama,imi poti trimite si pe privat un raspuns scurt.Multumesc inca o data!