19.09.2010, 16:00:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
|
|
Citat:
În prealabil postat de IonelS
1. Noi aici ne certam cu cei care nu-si asuma tot crestinismul. Si cred ca la multi este neantelegerea intru totul a dogmei si a traditiei.
2. Segmentul principal care le lipseste este lupta crestina, sustinuta, energica, interactiva. Ne certam cu cei care practica un crestinism lesinat. Sunt ca iepurii prinsi cu farul in ochi pe timp de noapte.
3.Daca apare vrajmasul(demonii, demonismul)ei intorc si celalalt obraz, invoca buna convietuire, invoca orice motiv , fie si nepotrivit, pentru lasitate. Si ca sa nu fie lasi singuri, mai trag si de noi.
4.Nu vor sa auda de traditia de lupta crestina: intorci si celalalt obraz cand este vorba de dusmanul domestic, nu de demonizati; nu vor sa stie ca la tine acasa ai voie sa te aperi impotriva demonizatilor ce vin cu arma in mana - avem o traditie de lupta de sute de ani impotriva islamismului(au albit oasele stramosilor nostrii ca azi la noi sa existe 85% crestini ortodocsi); nu vor sa-si asume riscul de a lupta impotriva lacaselor de cult demonice si a obiectelor specifice....DOAMNE CATA LASITATE ! SI EU SUNT LAS, DAR CEL PUTIN NU INCERC SA-I CONVING PE CEILALTI CA LASITATEA MEA ESTE ADEVARUL !
|
Tot nu te inteleg.
Ce ai vrea sa fac? Sa-l consider pe pastorul respectiv un las si sa ma duc cu Coranul la Universitate si sa-l ard in fata multimii????
Asta inseamna curaj?
|