Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
|
Comentariu și acuzație:
Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Ba da domnule Ovidiu este al dumneavoastra. Dumneavoastra vi l-ati pus in semnatura, prin aceasta l-ati recomandat si, prin urmare nu va puteti lepada cu seninatate de el. Daca l-ati pus in semnatura va reprezinta punctul dumneavoastra de vedere. Ma insel?
|

Domnule, mă faceți să atentez la legea dreptului de autor.
Cum să fie al meu?
Site-ul respectiv este administrat de Biserica Baptistă "Cultul Adevărului" din București și conține studii privitoare la originea sectei adventiste.
Cititorii acelui site au libertatea să aleagă între ceea ce spun baptiștii despre adventiști și ceea ce spun adventiști despre originile învățăturilor lor.
Am spus eu că sunt de acord sau resping vreuna din afirmațiile de acolo?
Scriu sectarii baptiști despre sectarii adventiști. Însă trebuie să recunoașteți că analizele și atacurile baptiste sunt bine argumentate.
Pe noi pe creștini Biblia ne învață să spunem adevărul pretutindeni și când este vorba de bine, dar mai ales când e vorba de rău, când e vorba de a ne primejdui mântuirea. Așa au făcut și învățătorii din vechime:
Iezechiel 23.29 "te vor lăsa goală, cu totul goală, și descoperită va fi goliciunea ta cea rușinoasă și desfrânarea ta și pângărirea."
Ieremia 23 32 "sunt împotriva proorocilor care spun visuri mincinoase, care le povestesc pe acestea și duc pe poporul Meu la rătăcire cu amăgirile lor și cu lingușirile lor, deși Eu nu i-am trimis, nici le-am poruncit; ei nu aduc nici un folos poporului acestuia, zice Domnul."
Citatul acesta este valabil și pentru "profetesele" penticostale care "profețesc" despre "Răpirea Bisericii". Dvs stiți mai bine.