Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus
Jalnic. Dragă, dacă ai ceva probleme pe acasă cu bărbații nu cred că este cazul ca noi să suportăm atâta vărsare de frustrări, pe care un fin psihanalist ca Erethorn ți-ar spune cu siguranță de ce origine sunt. În fine, dacă ai venit cumva să ne propovăduiești "mântuirea feministă" îți mulțumim dar nu avem nevoie de ea. Te rugăm în consecință să îți vezi de drumul dumitale și să le împărtășești altora teologia feministă; noi în Biserica Ortodoxă avem sfânta scriptură și sfânta tradiție a Bisericii, precum și suficientă teologie creștină adevărată cu care să ne ocupăm timpul așa că te rugăm nu ne mai obosi cu aberațiile dumitale.
|
Dumneavostra interziceti femeii sa fie preot, pe motivul ca este femeie, si TOT eu sunt cea cu probleme sexiste??? V-am interzis eu ceva dumneavoastra, si inca pe motivul ca sunteti barbat? Am zis eu ca nu au voie barbatii sa fie preot?? Nu va dati seama ce spuneti? Dumneavoastra cum va permiteti atunci? Nu ati zis ca suntem toti egali in fata lui Dumnezeu? Egalitate doar pentru barbati? Sau poate sunteti gelos pe nasterea din femeie, gelozie tip Cain si Abel?