Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Problema cu voi adventișttii, ca și alți eretici neoprotestanți este că fiecare dintre voi considerați că în voi zace Adevărul biblic așa cum l-a lăsat Hristos, nealterat și necorupt...
|
Domnule Ovidiu daca va veti privi atent inima veti recunoaste ca si dumneavoastra ganditi exact la fel.
Si nu va considerati deloc eretic si nici neoprotestant...
Ceea ce schimbati in afirmatia de mai sus este doar expresia "tradiții antibiblice" cu „traditiile sectare”.
Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Iar creștinii preferă să se ia după Biblie...
|
Tocmai aceasta este acuzatia dumneavoastra la adresa sectantilor: vor sa se ia dupa Biblie.
Sustineati ca un crestin ortodox nu ar trebui sa se ia dupa Biblie (de capul lui, asa) ci trebuie sa isi asculte slujitorii bisericii (preotii) cum talcuiesc Biblia.
Dar daca neoprotestantul tine cont de modul in care slujitorii bisericii lui (pastorii) talcuiesc Biblia, e rau.
De ce acuzati neoprotestantii ca asculta de pastori de moment ce indemnati ortodocsii sa asculte de mai marii lor, preotii?
P.S. Am intrat pe site-ul recomandat in semnatura dumneavoastra.
Am citit vreo doua articole si apoi l-am parasit dezgustat.
Am gasit acolo o slavire desantata a masturbarii... Hm, ma gandeam sa dau aici cateva citate dar mie rusine.
Credeti ca aceasta
prezentare din saitul dumneavoastra este demna de un crestin? Eu o consider una seculara si nerusinata.