View Single Post
Vechi 16.09.2010, 14:06:35
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
....ma gindeam ca am putea face o comparatie intre cite acte de terorism, asociale, fac gruparile islamice impotriva crestinilor, fata de cite fac gruparile crestine impotriva musulmanilor.
Vorbesc de domeniul privat nu de actiuni ale statelor, unde nu se poate vorbii de un stat crestin (de ex. USA este formata dintr-o varietate de religii, confesiuni, la fel ca si armata USA. Unde mai pui ca f. multi din armata USA -de culoare, si nu numai- sint musulmani!) si unde exista colaborarari supra-confesionale (NATO)
Deci un "meci" intre crestini si vecinii lor de bloc musulmanii din toate colturile lumii!
Sincer nu am nici o indoiala ca voi "cistiga" din pacate, dar mi-ar placea sa fiu combatut cu aceleasi argumente intarite de sursa cu care demasc eu!
Si cind scorul va lua prortii, va rog pe cei care aparati cu atita inversunare islamul sa aveti bunul simt, nu de a recunoaste ca islamul lupta activ impotriva crestinilor si ca e o religie violenta iar coranul o carte care indemna la violenta,(v-asi cere prea mult probabil) ci macar de a renunta sa-i mai "aparati"
Conduc cu 2-0!
Astept replica
nustiu cat mai e scorul prin Liban ,Siria...o sa ma documentez.

in Romania e 0-0 .