Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73
Dar ce or gandi musulmanii cand privesc in istorie la hoardele de occidentali care au dat navala peste ei in timpul cruciadelor?
Ei nu or zice ca erau produsul BIBLIEI?.
|
Cu siguranta asa gindesc! Si cu siguranta mass-media de la ei are grije sa-i faca sa gindeasca asa , daca nu gindeau!
Dar eu sincer m-am cam saturat sa ne tot uitam inapoi. E vremea sa traim prezentul si sa pregatim viitorul. Asa cum se gindesc ei la cruciade ne gindim si noi la navalirile otomanilor. ISTORIE!
La fel de bine putem fi anti-semiti pentru ca evreii l-au ucis pe Iisus!
Istoria e frumoasa, e bine de cunoscut...dar nu-i bine sa ricai prin ea.
Desigur nu arderea coranului e datoria crestinului.
Dar nici "in sfatul necredinciosilor" sa te amesteci, nu-i datoria lor. Cu atit mai putin e datoria lor de a da margaritare porcilor. Unde mai pui ca ni se cere sa-i socotim "dusmani si vamesi"
Si repet pentru a mia oara. Omul musulman este un inselat. E vina lui ca se lasa inselat asa cum e vina noastra cind o facem. Noi nu luptam cu finta musulmana ci cu islamul ca mijloc de inselare a lui Tangalache!
Problema mare este ca finta biologica musulmana inselata e cea care violeaza, distruge.
Ce putem face?
Nu stiu! Sincer nu stiu dar un coran mai putin este un inselat mai putin sau o posibilitate de inselare mai putina. Desigur nu cred nici ca s-ar putea arde toate coranurile de pe lume si nici nu o cer. Dar lasind de aici8 un pic, de dincolo un pic ajungem dupa cum vezi sa credem ca coranul e o carte sfinta, islamul este adevarul partial si/sau complementar crestinismului iar musulmanii sint oi...ca toate oile!