View Single Post
Vechi 16.09.2010, 01:51:11
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Bine ai revenit în grădina casei tale. Doamne ajută!

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Eu cand aud de energii cosmice gen bioterapie o voce interioara deja imi spune ca ceva suna a vrajeala. Acum ceva timp pe B1 tv l-am vazut pe Zamfir marele naist care pe de o parte vorbea despre cat har simte cand canta la nai si cat a promovat valorile romanesti peste hotare, despre nu stiu ce energii cosmice samd ceva gen Becali razboinicul luminii dar pe de cealalta parte il tot pupa in fund pe papa de la Roma ca nu mai stiai ce sa crezi. La un moment dat Radu Morar i-a spus ceva de genul domnle lasa treburile astea ce tin de politica in seama mea si hai sa discutam despre muzica, numai nu i-a spus-o pe sleau lasa domnle aburerile de genul acesta ca te faci de cacao.
Să ști că diavolul minte tangențial ca să poată să dovedească la Judecată că noi din lene nu l-am depistat și nu din cauză că el s-a ascuns prea bine. N-ar avea nici un avantaj dacă noi n-am avea nici o vină. Este și o milă a lui Dumnezeu că nu-l lasă să fie cu totul de nedepistat. Zicea Pr. Paisie că în coletul frumos și bine parfumat al diavolului, în sacul păcălelii lui, dacă ai răbdare și mai ales atenție, tot vezi ieșind câte o corniță sau câte un vârfuleț de coadă.
Așa că în denumirea de energii cosmice este și un adevăr deoarece energiile demonice provin tot din energiile date de Dumnezeu diavolului prin îngăduință (de dragul nostru pentru a nu ne trândăvi ci a lupta și urî răul din însăși realitatea ispitirii lui și a nu cădea ireversibil prin mândrie autogenă). Dacă și-ar retrage Dumnezeu mâna îngăduinței diavolii s-ar nimici deoarece ei n-au nimic al lor afară de răutate.
Diavolii când au căzut nu toți au ajuns în iad. Unii stau în văzduh numit și cosmos pentru a ne ține calea noastră spre rai prin vămi. Și pot face minuni cosmice, desigur tot cu îngăduința lui Dumnezeu.
Iov 1:12. Atunci Domnul a zis către Satan: “Iată, tot ce are el este în puterea ta; numai asupra lui să nu întinzi mâna ta”. Și Satan a pierit din fața lui Dumnezeu.
Iov 1:13. Și într-o zi, când feciorii și fetele lui Iov mâncau și beau vin în casa fratelui lor mai mare,
Iov 1:14. A sosit un vestitor la Iov și i-a spus: […]“Focul lui Dumnezeu a căzut din cer și a ars oile tale și pe robii tăi și i-a mistuit. Și am scăpat numai eu singur și am venit să-ți dau de veste!”
[…]
Iov 1:18. Nu sfârșise vorba bine și altul a sosit și a spus: “Feciorii tăi și fetele tale mâncau și beau vin în casa fratelui lor mai mare,
Iov 1:19. Și iată că un vânt puternic s-a stârnit dinspre pustiu și a izbit în cele patru colțuri ale casei și casa s-a prăbușit peste tineri și ei au murit. Și am scăpat numai eu singur și am venit să-ți dau de veste”.
Și după cum vezi oamenii au crezut că Dumnezeu a trimis foc din cer hulind pentru că de fapt diavolul a făcut-o prin îngăduința lui Dumnezeu. Dumnezeu a lăsat pe diavol să trimită, iar nu a trimis El însuși aceasta, pentru încununarea lui Iov. Diavolul a făcut-o pentru surparea lui. Sursa este Dumnezeu, intermediarul este diavolul, ținta energiilor din văzduh (cosmice) este în final Iov. Scopul este diferit: al lui Dumnezeu este încununarea lui Iov, al diavolului surparea lui, al lui Iov mulțumirea, smerirea de sine și înțelegerea păcatelor încă neînțelese.
Așa este și cu blestemata bioterapie. Aduce focul iadului în sufletul omului prin masca vindecării dar oamenii cred că e vindecare de la Dumnezeu. Sursa energiilor de vindecare este tot Dumnezeu, diavolul este intermediar împreună cu bioterapeuții, victima este naivul. Scopul este diferit Dumnezeu vrea ca omul să-și dea seama că nu vindecarea aici este fericirea și îndumnezeirea și sănătatea adevărată, al diavolului este înlocuirea slăvirii lui Dumnezeu cu slăvirea ideilor diavolești din bioterapii deci a minciunii și deci a tatălui minciunii adică a sa, scopul bioterapeuților sunt banii sau slava pentru ei pământească, dacă se poate și slava de harismatici iar a bietului naiv sănătate pământească cu orice preț.
Deci nu te supăra pe emisiuni și astfel de expresii, doar dacă poți renunță la ele că sunt pierdere de vreme și suflet și câtă cultură ar putea aduce tot nu fac cât face o pagină dintr-o carte bună. Iar dacă tot mai întâlnești astfel de expresii amuză-te că se dă singur diavolul de gol că sunt energii cosmice, comice, de fapt de la luptătorii din văzduh.
Ef.6:12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh. Deci poți citi cosmos.
Iar Zamfir nu e numai un mare naist ci mai ales un mare naiv. Pentru că fiind invitat a-și ține frumoasele cântece din nai la Vatican, (prin politica perfidă a papei care vrea să facă prozelitism prin deschidere „culturală” și agiornamento pentru a câștiga cât mai mulți oameni de ai lui) a căzut în a face dumnezeu din om. Numesc oameni ai papei cei care iubesc politica și cred în erezia că există fericire pe pământ. Aceștia toți, în frunte cu șeful lor, fiind de fapt slugi ale satanei numit de Hristos stăpânul acestei lumi, se înțelege al lumii care nu dorește cerul, adică pe Hristos, ci numai sănătate aici
Ioan 14:30. Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi și el nu are nimic în Mine;

Prin aceasta a căzut papa în mâinile satanei prin aceasta cad naivii în mâinile papei.
Iar papa este din însăși doctrina lui despre grația creată tentat să creadă în energiile cosmice ale căpeteniilor din văzduh confundându-le cu harul lui Dumnezeu. De aceea el este doctrinarul principal și practicianul cel mai renumit al bioterapiilor. Vezi explicația de mai jos.
Nu e de mirare că iubiții lui fac la fel: pentru o mică atenție stăpânească a lumii, fiind și ei băgați oleacă în seamă, își dau iubirea lor pe o minciună în loc să sângereze în inimă cu durere pentru Adevăr.
Dar pentru că l-ai numit pe Zamfir noi ne-am învățat să-l plângem cu durere pe cel căzut dar să-i urâm păcatul ce l-a doborât. Așadar să spunem și un cuvânt de mângâiere pentru el. Dacă este ortodox și milostiv se poate ca, măcar la sfârșitul vieții lui, Dumnezeu să-i dea vreo boală sau vreun necaz sau vreun înțeles prin vreun înțelept ca să-l ridice. Numai dacă mândria artistică de prea mult băgat în seamă nu l-ar împiedica. Iar noi să ne rugăm pentru el cu durere și dragoste.
P.S.
1. Mai încolo o să vorbesc despre sursa comună a energiilor dumnezeiești, firești și demonice și ce le diferențiază și cum se pot deosebi. De aceea nu insist acum.
2. Poză care arată ce vrea papa: „să pună mâna pe orice și mai ales pe oricine”. Deci și pe Gheorghe Zamfir.
Niște amănunte interesante despre Gheorghe Zamfir. Sursa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Zamfir
Între 1988-1990 este primit de trei ori la Vatican. Este primul muzician care a cântat în timpul Misei private a Papei Ioan Paul al II-lea. După moartea Sanctității Sale, creează special pentru comemorarea Sa Conceptul muzical Totus Tuus, un set de piese pentru nai, orgă și grup vocal bărbătesc.
De-a lungul întregii cariere, Gheorghe Zamfir primește numeroase premii, distincții și medalii, printre care: Medalia Vaticanului
Oare chiar o fi orotodox, măcar după Botez?

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote