Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Ceea ce scrii d-ta denotă orgoliu, prostie și mult dispreț. Și este cu atât mai grav cu cât izvorăște din atitudinea unui adventist obișnuit cu "smerenia", care spală periodic picioarele fraților săi la Adunare.
Pe noi pe creștini biblia ne învață
|
Asta știu și eu ce ne învață. Important e cum ne comportăm. Dumneata ce atitudine iei când cineva îți vorbește urât și te drăcuie repetat? Ai două posibilități: (1) să replici pe măsură (2) să te faci că n-ai auzit. Eu am ales calea a doua. Dumneata ce alegi ca să nu te încadrezi în categoria "orgoliu, prostie și mult dispreț"?
Citat:
Da, dar relația cu Hristos vine prin intermediul Bisericii [...]
|
Iarăși intermediari... Numai samsari și delegați peste tot! Păi fratele meu, religia este relație directă că de aia îi zice
Re-ligio! Relația dumitale cu soția vine prin intermediul vecinului? "Relația... prin intermediul" parcă am fi la CFR:
Relația București,
via Focșani!
Citat:
PS. ȘI TOT AȚI UITAT SĂ ÎMI RĂSPUNDEȚI LA ÎNTREBAREA. DACĂ E DE AJUNS SCRIPTURA CA SĂ AVEM O RELAȚIE PERSONALĂ CU HRISTOS, ATUNCI DE CE "FRAȚII" ADVENTIȘTI ÎMPĂRȚESC PUBLICAȚII GRATUITE, SPECIFICE SECTEI CA SĂ JUSTIFICE O ANUMITĂ DOCTRINĂ? 
|
Am uitat eu să răspund, sau ați uitat dvs. să întrebați?

Întrebarea dvs. inițială suna altfel. Și v-am și răspuns.