Doamne ajuta
Imi face placere draga Iulia ,sper cu ajutorul celor aproape sa rezolvati catusi de putin problemele ,eu va cunosc si va cred pentru-ca si sora mea are o fetita care a dato in clasa 1 si ia dat fisa care costa in jur de 300 de ron cuy cele necesare nu ia pus inca uniforma cei drept deoarece vor sa mai treaca macar o saptamana si sa faca sedinta cu comitetul ales ca sa se decida ,acum nu stiu ce vor face in continuare ce pot sa va spun este sa va dea Dumnezeu putere iulia si te rog cand te sun sa nu mai plangi asa cum plangi mereu toate au un rost in viata si gandestete ca inca nu teai vindecat iar sanatatea ta depinde de ati creste copii langa tine ,vor fi oameni cu inima mare care sa va ajute si care iti inteleg situatia fiind si ei in aceasi postura , imi pare bine ca ati reusit totusi sa mai intrati sa vorbiti si eu va cer scuze daca am omis ceva sau am scris ceva ce nu era bine ,sa ne auzim cu bine vom mai pastra legatura la telefon ,aveti grija de voi si sanatate multa va doresc roagate lui Dumnezeu pentru troate.cu bine Cristina.
|