View Single Post
Vechi 14.09.2010, 19:28:31
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Iertati-ma dar este atat de complex incat cu mintea nu pot pricepe.

Dar daca dumneavoastra sustineti exclusiv "EXCLUSIV IN" ce ne facem cu doctorul nostru (faust brrrr...)care iata ce zice:

Deci e „exclusiv in” cum spuneti dumneavoastra sau „nu este exclusiv in” cum spune prietenul Faust?

Doar despre asta era vorba fiindca eu Cina Domnului nu ma prea pricep sa o explic.
Doar mananc trupul si beau sangele Domnului si primesc viata si...
Domnule sectar și învățăcel într-ale mistificării, ceea ce eu am vrut să subliniez era că utilizatorul adventist pretindea că un creștin ortodox ar fi pretins că Duhul Sfânt este exclusiv în Euharistie. Deci, domnule sectar, las-o baltă cu jocurile de cuvinte și apucă-te de lucruri serioase.

Iar în ceea ce îl privește pe adventistul tricesimus, dumneata ca și penticostal ar trebui să îi spui direct și franc în față că el așteaptă degeaba de peste 100 (o sută) de ani, împreună cu tot cultul adventist, ploaia târzie despre care penticostalii susțin că deja de aproape 100 de ani i-a plouat pe ei. Spuneți-i "fratelui" adventist că el așteaptă în zadar ploaia târzie și că s-ar putea să îl apuce a doua venire a Domnului și ei adventiștii să rămână tot seci și plini de deșert în credința lor deraiată de la realitate.
Reply With Quote